Ήττα σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Νοεμβρίου 2020

Τη «βόμβα» της αγωνιστικής έριξε στην Ισπανία η Αλαβές, καθώς επικράτησε 2-1 της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα ο Αζάρ. 

Η ομάδα του Ζιντάν αν και προερχόταν από το διπλό στο Μιλάνο επί της Ίντερ, συμπλήρωσε τρία διαδοχικά παιχνίδια Πρωταθλήματος δίχως νίκη, γεγονός που τη φέρνουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Ματσίν έφτασε τις τρεις νίκες, εκ των οποίων οι δυο είναι μακριά από την έδρα της.

Στα του αγώνα, η Αλαβές μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκας Πέρεθ στο 5΄.

Το 2-0 ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Κουρτουά υπέπεσε σε τραγικό λάθος και ο Χοσέλου δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Η «Βασίλισσα» μείωσε σε 1-2 με τον Κασεμίρο στο 87΄ και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό, όμως το τρομερό σουτ του Ίσκο έξω από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.