Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΟΚ Β στην Ξάνθη

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Χωρίς να μπορέσει να βγάλει αντίδραση σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Β ηττήθηκε με 3-0 στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη έπειτα από δύο προσωπικά γκολ του Αλί Μπαμπά και το πέναλτι του Γκόμεζ.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να βρίσκουν χώρους έπειτα από ατομικά λάθη των «ασπρόμαυρων» και σε ένα από αυτά ο Αλί Μπαμπά στο 15΄νίκησε τον Μπουργάνη για να κάνει το 1-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Δικέφαλο ωστόσο να θέλει να βρει το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι. 

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο ισορρόπησε την εικόνα του αγώνα, ωστόσο στο 72΄ο ρέφερι της αναμέτρησης έκρινε πως ο Τσέλιος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Παναγιώτου με τον Γκόμεζ να ευστοχεί από τα 11 βήματα. 

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Αλί Μπαμπα βρήκε το τρίτο γκολ για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό για τον ίδιο και έκανε το τελικό 3-0 που βάζει την Ξάνθη στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.