Ήττα και φωνές για τη διαιτησία από τον Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Ιανουαρίου 2023

Μετά το διπλό στη Βέροια, ο Μακεδονικός δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε με 1-3 από τη Λάρισα στην Ευκαρπία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2. Βέβαια, οι παίκτες του Γιώργου Αμανατίδη έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Πουλόπουλου και πιο συγκεκριμένα για το πρώτο γκολ των Θεσσαλών. Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης διαιτητής και επόπτης δείχνουν «παίζετε» με τους «βυσσινί» να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και στην αντεπίθεση του Μακεδονικού ο Πουλόπουλος σφυρίζει και δείχνει τη σέντρα για να ακολουθήσουν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των γηπεδούχων προς την διαιτητική ομάδα, αλλά μάταια. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Μακεδονικός άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Μπρατσιάνη μόλις στο 8΄. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Αμανατίδη, με την ΑΕΛ να φέρνει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Αρχικά, ο Καλουτσικίδης ισοφάρισε σε 1-1 στο 31΄ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους, αφού στην αρχή διαιτητής και επόπτης έδειξαν «παίζετε» με τους «βυσσινί» να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και στην αντεπίθεση του Μακεδονικού ο Πουλόπουλος σφύριξε και έδειξε σέντρα. Απίστευτα πράγματα.

Μετά τη σέντρα των παικτών του Μακεδονικού, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα, ο Κούστα υποδέχτηκε αυτήν μέσα στην περιοχή από δεξιά και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γουναρίδη, κάνοντας το 1-2 στο 39΄.

Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Μπρατσιάνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. 

Τα πάντα τελείωσαν στο 70΄, όπου ο Μπρατσιάνη άθελά του έστειλα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3.

Επόμενη παιχνίδι για το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη την επόμενη Κυριακή (15/01), εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ζαννάκης (65′ Σάντσεθ), Τσιλιγγίρης (76′ Μουγκουλούσι), Γαρύφαλλος (76′ Σαραντίδης), Σιμόνι 

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κοσονού, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου, Αντράντα (56′ Νίνο), Μαυριάς (79′ Μαξιμένκο), Πεντρόσο (89′ Τσουμάνης), Κούστα (56′ Μιλτιάδης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.