Ήττα για τον ΠΑΟΚ Β', 4-2 από τον Καμπανιακό

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Δεύτερη ήττα σερί για τον ΠΑΟΚ Β' ο οποίος ηττήθηκε με 4-2 από τον Καμπανιακό για την 1η αγωνιστική (εμβόλιμηε) των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Καμπανιακός πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Λαγωνίδης με κεφαλιά κατάφερε να κερδίσει τον Μπαλωμένο ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιουκούδης έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκιουκούδη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 47΄μείωσε σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα ενώ στο 63' ο Παντεκίδης έκανε το 3-2. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση ενώ ο Καμπανιακός βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει και να κάνει το 4-2 Τότσκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης (56′ Μανιός), Μπούσης, Καθάριος Ν. (82′ Tαΐρης), Έππας, Φροσύνης (82′ Μυστακίδης), Πολύζος (46′ Σαρβανίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα (67′ Παπακωνσταντίνου)

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (67′ Μανωλιούδης), Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (46′ Τσίκος), Σπυράκος (67′ Πανίδης), Κουαλιάτα (46′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς (72′ Σαποβάλοφ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.