Ήττα για τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό, φωνές και ανακοίνωση για τη διαιτησία

Metrosport Team06 Ιουνίου 2021

Μόνη πρώτη στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ είναι η ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 30-26 του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της τελικής φάσης της handball premier. Μεγάλη ένταση υπήρξε μέσα στο ματς με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για γκολ του Τζωρτζίνη που δε μέτρησε με το σκορ στο 22-21 έξι περίπου λεπτά πριν το τέλος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έφτασε τους 5 βαθμούς στη βαθμολογία των πλέι οφ ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3. Σημειώνεται ότι οι ομάδες μεταφέρουν στα πλέι οφ τη βαθμολογία των αγώνων στην κανονική διάρκεια.


Η φάση που έφερε τις φωνές από πλευράς ήταν έξι λεπτά πριν το τέλος. Ο Τζωρτζίνης σούταρε δυνατά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έσκασε μέσα από την τελική γραμμή του τέρματος (όπως φάνηκε και από το τηλεοπτικό ριπλέι), ωστόσο οι διαιτητές δε μέτρησαν το γκολ. Σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

AEK- ΠΑΟΚ 30-26

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 7-4, 9-6, 12-6, 12-9, 14-13 (ημχ), 17-14, 19-16, 20-20, 21-21, 24-22, 30-26.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 3, Γιάντσα, Τζηράς 4, Δομπρής 1, Αθανασάκος, Νικολαΐδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 6, Κοτσιώνης 2, Παπαδιονυσίου 2, Νούιτς, Αραπακόπουλος 2, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 3, Κεδέρης 7.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 4, Τσαναξίδης 4, Παπαβασίλης 3, Καβουσανάκης 2, Λιάπης 1, Κυριακίδης, Άρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 6, Τζωρτζίνης 4.

ΑΣ ΠΑΟΚ: Ντροπή κύριοι, να σας χαίρονται

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία συνοδεύοντάς την με αποκαλυπτική φωτογραφία για τη φάση που εν πολλοίς έκρινε τον αγώνα.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟK, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει για ακόμα μία φορά τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία στην αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Και μόνο οι 3-9 δίλεπτες και οι δύο αποβολές του Εφόρου Δημήτρη και του αθλητή Bogdan Meduric του ΠΑΟΚ αρκούν για να μας θυμίσουν τα αντίστοιχα γεγονότα στον τελικό της Κοζάνης μόλις δύο εβδομάδες πριν, ενώ η παρακάτω εικόνα αποτελεί απόδειξη των λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων.


ΥΓ1. Ντροπή κύριοι... Να σας χαίρονται!

ΥΓ2. Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη και στα επόμενα παιχνίδια, των οποίων τους ορισμούς περιμένουμε με ανυπομονησία!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.