Ήττα για τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο, 3-0 ο Παναιτωλικός

Metrosport Team16 Μαρτίου 2024

Την ήττα γνώρισε ο Πανσερραϊκός με 3-0 στην έδρα του Παναιτωλικού στην 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό όταν Καρέλης από τα δεξιά της περιοχής βρήκε τον Χουάνπι, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 34΄όταν ο Τορεχόν γέμισε στην περιοχή, ο Μαυρίας έκανε το σουτ με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά μετά το πρώτο γκολ δυσκολεύτηκε να βρει την συγκέντρωση του. Στο 45ο λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ντίας αλλά ακυρώθηκε για χέρι.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησαν να βρουν αντίδραση και να πλησιάσουν επικίνδυνα την αντίπαλη περιοχή. Στο 69'ο Αλέκσιτς πήρε την κεφαλιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά τα κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Λιάβας έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Λομόνακο έκανε το σουτ στην κίνηση και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίας, Καρέλης

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Χατζηστραβός, Μπέργκστρεμ, Οικονόμου, Μορέιρα, Ντανκερλούι, Ουάρντα, Τομάς, Άλεκσιτς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.