Ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, 77-69 η Μπαρτσελόνα

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Την ήττα με 77-69 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ. Οι δυο ομάδες είναι στο 1-1 και οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στο γήπεδο τους. 

Νωθρή εκκίνηση για τους «ερυθρόλευκους» που έκαναν αρκετά λάθη και στις δυο πλευρές του γηπέδου και έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα 13 πόντων. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είχαν καθαρό μυαλό στην άμυνα και δέχθηκαν 27 πόντους ενώ επιθετικά ήταν άστοχοι σημειώνοντας μόλις 14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 4 στο 15' αναγκάζοντας τον Γκριμάου να καλέσει τάιμ άουτ. Η Μπαρτσελόνα έτρεξε ένα σερί 7-0 και διεύρυνε τη διαφορά και πάλι (41-30) αλλά οι παίκτες του Μπαρτζώκα βρήκαν λύσεις και πήγαν στα αποδυτήρια στο -6.

Ερνανγκόμεθ δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό κοντά στο καλάθι αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με ένα επιμέρους 17-20 μείωσαν τη διαφορά και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -3. Το ψηλό σχήμα που επέλεξε ο Μπαρτζώκας έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και οι Πειραιώτες έμεναν κοντά στο σκορ αλλά ένα τρίποντο του Αμπρίνες για το 71-63 αύξησε τη διαφορά. Οι Καταλανοί κράτησαν τα ηνία μέχρι το φινάλε και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τη σειρά των αγώνων. 

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 43-37, 60-57, 77-69

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.