Ήττα για Σφιντέρσκι στην Αγγλία, «βόμβα» από Σκόπια στη Γερμανία

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Μαρτίου 2021

Με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να αγωνίζεται βασικός (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μίλικ που είχε ασίστ), η Πολωνία δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Αγγλία. Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, η Αλβανία κέρδισε 2-0 το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας, ενώ η Ουγγαρία σάρωσε με 4-1 την Ανδόρα.

Τη...βόμβα της αγωνιστικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 έριξαν τα Σκόπια, καθώς νίκησαν 2-1 τη Γερμανία εκτός έδρας. Αναμφίβολα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία στη μέχρι τώρα ιστορία τους! Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αρμενία επικράτησε 3-2 της Ρουμανίας.

Η Ισλανδία-έχοντας στη σύνθεσή της τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον-διέλυσε με 4-1 την Λιχτενστάιν εκτός έδρας. 

Με γκολ του Γκριεζμάν στο 60΄, η Γαλλία πέρασε νικηφόρα από το Σαράγεβο, επικρατώντας 1-0 της Βοσνίας. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουκρανία κόλλησε στο 1-1 με το Καζακστάν. 

Σαν σίφουνας πέρασε από την Βιέννη η Δανία, καθώς ισοπέδωσε με 4-0 την Αυστρία. Χωρίς να νιώσει αντίσταση, η Σκωτία κέρδισε 4-0 τα Νησιά Φερόε, ενώ το Ισραήλ νίκησε με ανατροπή την Μολδαβία (1-4) εκτός έδρας.

Στον όμιλό μας η Ισπανία επικράτησε εύκολα του Κοσόβου με 3-1

Τέλος, η Ιταλία κέρδισε 2-0 την Λιθουανία, ενώ Ιρλανδία και Βουλγαρία ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

* Το metrosport.gr έχει κάνει γνωστή τη στάση του αναφέροντας πάντα το γειτονικό κράτος σαν Σκόπια. Η αναφορά στο βίντεο ως Βόρεια Μακεδονία έχει να κάνει αποκλειστικά με την πάροχο των βίντεο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.