Ήττα για Ηρακλή που «φωνάζει» για ενίσχυση!

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Περισσότερο έτοιμος αλλά και καλύτερος αποδείχθηκε στο φιλικό παιχνίδι ο Εθνικός Σοχού που επικράτησε δίκαια του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με 1-0. 




Η ομάδα του Γιάννη Παγώνη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό με τέρμα του Ιωαννίδη. 

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, όμως Αχαλινόπουλος στο 13’, Στεφανίδης στο 30’ και Ιωαννίδης έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Από πλευράς Ηρακλή ο Μετάη στο 34’ είχε καλό σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Καραβελίδη.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν διαφορετική, με τον Καπρίλη μόλις στο 47’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι σε 2-3 περιπτώσεις, με μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του Σάββα στο 88ο λεπτό.

Παρότι για τον Ηρακλή ήταν μόλις το πρώτο φιλικό, με τους κυανόλευκους να ξεκινούν προετοιμασία προ ημερών και να είναι σαφώς πιο ανέτοιμοι των αντιπάλων του, ήταν φανερό στο φιλικό ότι η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση. Ενίσχυση ποιοτική και ποσοτική αν θέλει στο τέλος του Πρωταθλήματος να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Πρατσαράς, Ραφαηλίδης, Ιωαννίδης Κ. Σάββα, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραπατάκης, Βουτσιάς, Ταχματζίδης, Ιωαννίδης Σ.

Αγωνίστηκαν και οι Δαρατζής, Κατσαβός, Σαβατιανός, Ταχματζίδης, Μπανούσης, Κουκορίκος, Γιαγιάκος, Χατζηπαπαδόπουλος

Ηρακλής: Αθανασίου, Φουρκιώτης, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Μπέσα, Παπαδημητρίου, Σπάθης, Μούδιος, Πιπερτζής, Μετάι, Μαγκουντής

Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντακάκης, Ιωαννίδης Θ. Καρακίτσος, Κοντοθανάσης, Καπρίλης, Αποστόλου, Τσακιρίδης, Εμμανουηλίδης, Μέση, Σαββίδης

Ανακοινώθηκε ο Πουρτουλίδης

Δύο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θα εντάξει στο δυναμικό του ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. 

Οι κυανόλευκοι δεδομένης της ανάγκης για ενίσχυση στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και της προσπάθεια για άνοδο ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Νίκου Πουρτουλίδη που στο παρελθόν φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Ημίθεου. 

Επίσης όπως όλα δείχνουν πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο 30χρονος Δημήτρης Παντελίδης, γιος του τέως προπονητή του Ηρακλή, Σάββα που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καλλιθέα-ανήλθε κατηγορία- και θα είναι μία σημαντική προσθήκη στη μεσαία γραμμή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.