Ήττα δίχως αντίκρισμα για τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαΐου 2023

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά ευνοούμενος από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. 

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ο Κοτσόπουλος έστρωσε στον Κλωναρίδη, εκείνος σούταρε, ο Μαλής δεν έδιωξε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον Καμαρά που με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το 1-0. 

Η ομάδα του Αγρινίου βρήκε δίχτυα με τον Μλάντεν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως το γκολ σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο Χουχούμης ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 53ο λεπτό, αλλά ο Μπρανέσκου έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Πέδρο και στη συνέχεια ο Καμαρά αστόχησε από καλή θέση.

Στο 58΄ το ωραίο σουτ του Κλωναρίδη πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ανέστη.

Στο 85΄ ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα και ο Κλωναρίδης με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ανέστη για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού, Οικονομίδης (77' Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87’ Τζαβίσας), Ρομπάιγ. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (35' Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46' Ντίαζ), Ξενιτίδης, Μόρσεϊ (74' Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.