Ηττα-αποκλεισμός με ανατροπή για την Ξάνθη

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Οκτωβρίου 2021

Αν και βρέθηκε να προηγείται, η Ξάνθη δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό (1-2) και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Να σημειώσουμε ότι οι Θρακιώτες έχουν έντονα παράπονα για τη φάση του 86ου λεπτού, καθώς σκόραραν με τον Κρητικό, ωστόσο το γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε. 

Στα του αγώνα, οι Ακρίτες κέρδισαν πέναλτι (ανατροπή του Βαλεριάνου στον Τσέλιο) από νωρίς και είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, ο Ιμπραϊμι αστόχησε από τα έντεκα βήματα. 

Στο 26ο λεπτό ο Πλατέλλας με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας σε θέση ισχύος την ομάδα του.

Η Ξάνθη θα μπορούσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 31' αλλά ο Ιμπραίμι από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ακρίτες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και ο Ιωνικός τους «τιμώρησε» και με δυο γκολ του Τουράμ (76΄, 79΄) πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μιχαήλ, Πολίμος, Παπάζογλου (74' Μπάτζιος), Τζανακάκης (74' Δεληγιαννίδης), Δόρης (64' Κρητικός), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Τσέλιος (90'+1' Τ. Δημητριάδης), Μονρός, Ιμπραΐμι (74' Διαμαντόπουλος). 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος (61' Καμπράλ), Κωνσταντινίδης (46' Βαφέας), Κιάκος, Μπάσα (46' Άοσμαν), Ντάλσιο, Πογοσιάν (46' Γκοτσούλιας), Τουράμ, Μάναλης (85' Σάντσες).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Τριάρα πρόκρισης για τη Λαμία 

Η Λαμία δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ηλιούπολη, πήρε τη νίκη με 3-0 και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τα γκολ για την ομάδα του Γρηγορίου πέτυχαν οι Τσούκαλος (13΄, 56΄) και Μαζουλουξής (90+3΄).

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσαρής, Μαλάϊ, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπι 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Τσούκαλος 

Συνεχίζει το...τρελό του όνειρο ο Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος πήρε το διπλό στην έδρα της Λευκίμμης (2-1) και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το όνειρο των Κρητικών καλά κρατεί...

Οι φιλοξενούμενοι ευχύτησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Φουκαράκη στο 25΄.

Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 36΄ με τον Κωστακιώτη. 

Στο 75΄ ο Άγιος Νικόλαος κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση, όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρής έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.