Ήττα-αποκλεισμός για τον Ηρακλή στις Σέρρες

Αχίλλειος Έξαρχος06 Οκτωβρίου 2021

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε ο Ηρακλής, ο οποίος δεν τα κατάφερε στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό και γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 2-1. 

Μετά από ένα άσφαιρο α’ μέρος, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και απείλησαν στο 52’ με σουτ του Μασούρα που βρήκε το δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού. 

Τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους άγγιξαν το γκολ δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Χαϊνταρά σημάδεψε το δοκάρι του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 67’. Ο Πανάγου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπαστακός με κεφαλιά έκανε το 0-1. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν πολύ το προβάδισμα, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Ανάκογλου και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου.

Τη νίκη – πρόκριση για τον Πανσερραϊκό χάρισε στις καθυστερήσεις ο Ριβάλντο, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ εντός περιοχής τον Παλαβράκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης (71’ Κασμερίδης), Δημητρίου, Ζέρης, Σοφιανός (60’ Χαϊνταρά), Κρητικός, Εππας (71’ Καραμπέρης), Ανάκογλου, Φουάσης, Κανίς, Ριβάλντο. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεριανός Μ., Παπαδόπουλος, Μασούρας (73’ Κάκκο), Τότσκα (78’ Ματίας Τομάς), Βιτίνιο, Μπαστακός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.