«Ηταν μια σημαδιακή συνάντηση με τον πατέρα του Αλκη, χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει η παιδεία μας»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Κώστας Δράμπης, και μίλησε για τη συνάντηση αντιπροσωπείας των βετεράνων των «κιτρίνων» με τον πατέρα του αδικοχαμένου Αλκη, Αριστείδη Καμπανό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ηταν μια συγκινητική αλλά και σημαδιακή συνάντηση. Η δολοφονία του Αλκη σήμανε την αμέλεια της Πολιτείας για την ασφάλεια των Ελλήνων φιλάθλων. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι μέχρι να νιώσουν ασφαλείς όλοι οι Ελληνες που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Παραδώσαμε στον πατέρα κάποια αναμνηστικά που μας έδωσε ο Δήμαρχος Νέας Ηράκλειας. Ο πατέρας του Αλκη ευχήθηκε να δει καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δολοφονία του Αλκη να είναι ένα καμπανάκι για να βελτιωθούν οι συνθήκες, να μην ξαναγίνει ένα τέτοιο γεγονός. Για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο γεγονός, σημαίνει πως έχουμε έλλειψη παιδείας. Για να αλλάξει αυτό χρειάζεται μια ολόκληρη γενιά, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι ένα τεράστιο κοινωνικό θέμα».

Για τον φετινό Αρη: «Ο Αρης είναι εντός των στόχων του, έκανε μια κοιλιά και επέστρεψε. Αυτά τα πλέι οφ είναι κορώνα-γράμματα, μπορεί σε ένα ματς να χάσεις τους κόπους μιας χρονιάς. Αυτό φάνηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στις επόμενες δύο εβδομάδες θα πρέπει να πιεστεί για να τα καταφέρει. Και με τον Παναθηναϊκό ο Αρης θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο, αλλά ήταν η στιγμή του Καμαρά με την αποβολή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.