Ηταν ηγέτης και σκόρερ. “Χάθηκε” όμως μετά τον πρώτο γύρο….

Metrosport Team31 Μαΐου 2023

Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Ζαϊρης

Η επιχείρηση “εκκαθάριση” στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε για τα καλά. Μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον επίσημο ΠΑΟΚ η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Γιασμίν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέϊρα και Τόμας Κεντζιόρα (ήρθε ως δανεικός αλλά δεν έπεισε). Άμεσα, ακόμη και σήμερα θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα για την νέα σεζόν.

Αναμφίβολα από τους τρεις που αποχώρησαν ο Κούρτιτς είχε την πιο μεγάλη προσφορά. Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης. Με διαφορά μάλιστα από τους υπόλοιπους. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την σεζόν 2021-2022 με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Και αυτή τη σεζόν όμως είχε ενεργή προσφορά με γκολ και ασίστ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ύστερα ακολούθησε μία μίνι προετοιμασία στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2022, ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, όπως ελέχθη και ο Κούρτιτς “εξαφανίστηκε” από προσώπου γης.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν έπαιξε έως το τέλος, γιατί δεν ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ τι συνέβη ακριβώς. Εδώ που τα λέμε, ούτε ο ίδιος ο παίκτης, μετά τον χαμένο τελικό του Βόλου δεν θέλησε να μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά. Έβαλε μία “κασέτα”, μίλησε για τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Θα μπορούσε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Δεν το έκανε. Δικαίωμά του.

Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν στον ΠΑΟΚ καθώς και άλλοι παίκτες δεν βρίσκονται στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Όμως παράλληλα διαμορφώνεται η μεταγραφική λίστα, με ονόματα σε κάθε θέση. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να δημιουργηθεί μία λίστα η οποία θα παραδοθεί σύντομα στον Ιβάν Σαββίδη. Και όταν συμβεί αυτό, θα συγκληθεί μία νέα σύσκεψη για να τρέξουν τα θέματα της ενίσχυσης. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι να υπάρχει σύγκλιση από όλους. Διαφωνίες θα υπάρξουν, αλλά αυτές μπορούν να ξεπεραστούν για τον κοινό στόχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.