«Ήταν δύσκολο για τον Μιχαηλίδη από βασικός στον ΠΑΟΚ να βρεθεί στον καναπέ»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Ο γυμναστής που βοήθησε τον Γιάννη Μιχαηλίδη με τον σοβαρό τραυματισμό του, Μιχάλης Δαρδανελιώτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόταν μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Γιάννης έχει κάνει πολλή μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ο κλείνει επτά μήνες από τον τραυματισμό του. Έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη Β ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει δυναμώσει πάρα πολύ το πόδι του, την φυσική του κατάσταση. Το τεστ για τον Γιάννη είναι να ελέγξει το πόδι του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε ήταν συνειδητοποιημένος, έσκυψε το κεφάλι του κάτω και δούλεψε. Η οικογένεια του, οι φίλοι του και εμείς όσο μπορούσαμε τον στηρίξαμε. Να είσαι βασικός στον ΠΑΟΚ και μετά να βρίσκεσαι στα νοσοκομεία και στον καναπέ είναι δύσκολο».

Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης συνέχισε λέγοντας για τον Μιχαηλίδη: «Ο Γιάννης ήταν περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του, στα Γιαννιτσά ερχόταν για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Η ενδυνάμωση στο πόδι ήταν το πιο σημαντικό και ο Γιάννης το έχει πετύχει, αλλά το σημαντικό είναι να τεστάρει το πόδι του σε αγώνες, γιατί άλλη η δύναμη στις προπονήσεις και άλλη στα παιχνίδια. Τώρα που παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη Β ομάδα του ΠΑΟΚ θα φανεί το πόδι του. Ο Γιάννης μπορεί να μην μου είπε ότι του λείπει το γήπεδο, αλλά φαινόταν ότι του έλειπε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.