Ιταλικές σειρήνες για Λημνιό

Metrosport Team22 Ιουλίου 2020

Στη λίστα της Τορίνο βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός. Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε μια καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ σημειώνοντας έξι γκολ και επτά ασίστ σε 43 συμμετοχές. Το ταλέντο και η ποιότητα του δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του. 

Ήδη ιταλικές σειρήνες ηχούν για εκείνον καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η Τορίνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λημνιού. Φέτος ο ιταλικός σύλλογος δεν τα πήγε καθόλου καλά στη Serie A και γι’ αυτό ο τεχνικός διευθυντής Νταβίντε Βανιάτι θέλει να κάνει ανανέωση του δυναμικού. Ο Έλληνας άσος αρέσει στην Τορίνο και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να πάρει επίσημο χαρακτήρα το επόμενο διάστημα.  

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Στην πραγματικότητα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Λημνιό, δεξι εξτρέμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 1998. Τη φετινή σεζόν έχει 6 γκολ 7 ασίστ, σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι δεξιός εξτρέμ, αλλά μπορεί επίσης να παίξει τόσο στα αριστερά, όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βενιάτι τον γνωρίζει καλά και τον ήθελε όταν εργαζόταν στη ΣΠΑΛ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.