Ιταλία: Θρήνος στη Λάτσιο, «έφυγε» σε τροχαίο 19χρονος ποδοσφαιριστής

Metrosport Team25 Μαρτίου 2021

Σοκαρισμένη η ποδοσφαιρική (και όχι μόνο φυσικά) Ιταλία θρηνεί τον χαμό του 19χρονου μέσου της Primavera (της ομάδας νέων Κ20) της Λάτσιο, Ντανιέλ Γκουερίνι σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρώμη. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος στο οποίο ο Γκουερίνι έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ δύο συνεπιβάτες που επέβαιναν στο όχημα νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ και ο 68χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Ο Γκουερίνι ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λάτσιο, αγωνίστηκε επίσης σε Τορίνο, Φιορεντίνα και ΣΠΑΛ πριν επιστρέψει ξανά στην ομάδα της Ρώμης, ενώ ήταν διεθνής με τις Κ15 και Κ16 της Ιταλίας.

Στο Twitter η Λάτσιο μετέφερε: «Σοκαρισμένοι από τον πόνο, ο πρόεδρος, οι άνδρες και οι γυναίκες της Λάτσιο, είμαστε δίπλα από την οικογένεια του νεαρού Daniel Guerini», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το αντίστοιχο της Τορίνο: «Ο Πρόεδρος Ουρμπάνο Κάιρο και ολόκληρος ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Τορίνο, απίστευτοι και λυπημένοι, στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια Guerini για τον τραγικό θάνατο του Ντάνιελ, του πρώην παίκτη της Primavera».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.