Ιταλία: «Ο Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»!

Metrosport Team11 Ιουνίου 2021

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με τη Νάπολι η οποία είχε ξοδέψει 36 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, ωστόσο σύμφωνα με μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

Όπως μεταφέρει δημοσίευμα του tuttomercatoweb έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γι’ αυτή την προοπτική, με τον Μανωλά να παρουσιάζεται θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα!

«Ο Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Υπήρξαν μάλιστα ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά θα πάρει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθούν, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο Ελληνας σέντερ μπακ, πάντως, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ενημερωθεί για την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του και ίσως υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει την επιστροφή του Μανωλά», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς βρίσκεται στη Νάξο και μάλιστα σήμερα μέσω του Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στον Άγιο Προκόπιο, μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα (ενώ νωρίτερα ακολούθησαν μαζί πρόγραμμα εκγύμνασης)!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.