«Ιστορικό το παιχνίδι της Τούμπας για την Ομόνοια»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2020

Ο Κύπριος δημοσιογράφος, Χρήστος Ανδρονίκου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το κλίμα στις τάξεις της Ομόνοιας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. «Αύριο πρωί θα έρθει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αφού τελειώσει την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους. Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να ταξιδέψουν πολλοί δημοσιογράφοι, κάποιοι δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο. Στα τελευταία ταξίδια της Ομόνοιας την ακολούθησαν 2-3» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην Ομόνοια, τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δύο κρούσματα κορωνοϊού, ο ένας ήταν ο Γκόμες, ο οποίος εντάχθηκε την περασμένη Τρίτη στις προπονήσεις και έπαιξε βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ ο Τιάγκο, ο Βραζιλιάνος, μπήκε αυτή την εβδομάδα και δεν γνωρίζουμε αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή.  

Επικρατεί ανυπομονησία, είναι ιστορικό αυτό το παιχνίδι για την Ομόνοια και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί το επέτρεψε η ομάδα με τις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις. Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΑΟΚ και, βέβαια, αναγνωρίζουν ότι είναι δύσκολο ματς. Ξέρουν τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ και ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα. 

Ο Μπεργκ παραδέχεται ότι πρέπει να βασιστεί πάνω στο αμυντικό κομμάτι στην Τούμπα, είναι μία τακτική που ακολουθούν οι ομάδες που δεν έχουν πρώτο λόγο στα ματς. Βλέποντας τις αποδόσεις των στοιχηματικών, που δεν προβάλλουν τον ΠΑΟΚ ως απόλυτο φαβορί, δείχνει ότι και μπουκ υπολογίζουν την Ομόνοια. Ο ΠΑΟΚ κουβαλά την εμπειρία. Άκουσα και δηλώσεις ανθρώπων της ομάδας και κατάλαβα ότι έχει βλέψεις στην Ευρώπη. Μας στεναχώρησε όλους ότι για ακόμη μία χρονιά δεν κατάφερε τον στόχο των ομίλων του Champions League. Είχε μεγάλη ευκαιρία και, μάλιστα, από τον δύσκολο δρόμο των μη πρωταθλητών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.