Ιστορικό: Μετάδοση μόνο από γυναίκες στο Ράπτορς-Νάγκετς!

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Ακόμη ένα… κάστρο «έπεσε». Στο NBA γράφτηκε ιστορία χθες καθώς ο αγώνας των Ράπτορς κόντρα στους Νάγκες, μεταδόθηκε μόνο από γυναίκες δημοσιογράφους! Η Μέγκαν ΜακΠικ έκανε τη μετάδοση, με την (επίσης Καναδή) διεθνή παίκτρια του WNBA, Κία Νερς που έκανε την ανάλυση του αγώνα. Η Κάιλα Γκρέι ήταν ρεπόρτερ στους πάγκους, ενώ οι Κέιτ Μπέιρνες και Έιμι Άουντιμπερτ έκαναν την εκπομπή για τον αγώνα.

Η Κέιτ Μπέιρνες σχολίασε για την πρωτοβουλία αυτή που έμεινε στην ιστορία: «Σε όλα τα νεαρά κορίτσια που βλέπουν αυτή την εκπομπή, σας καλωσορίζουμε. Σας παρακαλώ να κάνετε μεγάλα όνειρα».

Μάλιστα και οι παίκτες των Ράπτορς εξήραν την συγκεκριμένη κίνηση. Ο Φρεντ Βαν Βλιτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να φωτίσουμε κι άλλο αυτή την δράση και να δείξουμε ότι είμαστε μαζί τους. Είμαι ενθουσιασμένος με όλες τις γυναίκες που παίρνουν μέρος σε αυτή την μετάδοση. Θα είναι σπουδαία», ενώ ο Κάιλ Λάουρι έδωσε τα εύσημά του για την κίνηση αυτή και υποκλίθηκε σε όλες τις επαγγελματίες για την εξαιρετική δουλειά τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.