«Ιστορική βραδιά, ο ΠΑΟΚ θα αγγίξει κι άλλες κορυφές στο μέλλον»

Metrosport Team21 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και κατέθεσε τις αναμνήσεις του από την φαντασμαγορική φιέστα που έγινε πέρσι σαν σήμερα για την κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε πως η εντυπωσιακή βραδιά της 21ης Απριλίου του 2019 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Δικέφαλος θα ζήσει και άλλες ανάλογες στιγμές στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι του έμεινε από την φαντασμαγορική φιέστα: «Ήταν μια ιστορική μέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι μια ημέρα που δεν ξεχνιέται και θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου. Κατάφερε ο σύλλογος μέσα σε μιάμιση ώρα να παρουσιάσει όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνο η ομάδα του 1976 που τιμήθηκε. Παρουσιάστηκε η ομάδα του 1985, η ιστορία όλων των προηγούμενων χρόνων. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να αναδείξει την ιστορία του και δεν μας ξέχασε. Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ: «Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον ο ΠΑΟΚ θα αγγίξει και άλλες κορυφές. Από τη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος έχει αγγίξει ευρωπαϊκά επίπεδα. Μόλις γίνει και το νέο γήπεδο θα έχει ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Ο σύλλογος μεγαλώνει, κατέκτησε τίτλους, πήρε Κύπελλα, πέρσι αναδείχθηκε νταμπλούχος. Δεν είμαι μικρό αυτό που πέτυχε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ΠΑΟΚ γιγαντώνεται, είναι μεγάλος σύλλογος, δεν εξηγείται με λόγια. Χθες το βράδυ το διαπιστώσαμε αυτό με τους φιλάθλους που βγήκαν στον δρόμο για να γιορτάσουν την ίδρυση του συλλόγου. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Δεν θεωρώ ότι τελείωσε η φετινή χρονιά. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θα έρθουν και άλλες κατακτήσεις. Θέλω να ελπίζω πως και τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε αυτό που ζήσαμε πέρσι. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, διακρίσεις στην Ευρώπη αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ από τότε που θυμάμαι τον σύλλογο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.