Ιστορική συνεύρεση «Μανάβη» και Λαυρέντη στον «αέρα» του Metropolis 95.5!

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Μια πολύ ξεχωριστή ραδιοφωνική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με τους Μάκη Μαυρομιχάλη, γνωστότερου ως «Μανάβη» και του μεγάλου τρομπετίστα της κερκίδα του ΠΑΟΚ, Λαυρέντη!

Ο Λαυρέντης με την τρομπέτα του ήταν από τους πιο πιστούς οπαδούς της δεκαετίας του 70 ενώ μάλιστα είναι και ο πρώτος που έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή» καθώς και πολλά άλλα. 

«Η Θύρα 4 ήταν ο πυρήνας της Τούμπας και παραμένει. Στους 40.000 της Τούμπας, οι 10.000 ήταν στη Θύρα-4. Πήγαινα στην άκρη της Θύρας 4 για να δώσω το κλίμα και στις άλλες θύρες. Θέλω να βγει ένα βιβλίο με τα συνθήματα και την ιστορία του κόσμου του ΠΑΟΚ. Θέλω να το κάνουμε, αν μπορεί η οικογένεια Σαββίδη να βοηθήσει οικονομικά γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Θα πρέπει να βρεθεί και κάποιος να γράψει το βιβλίο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τον λόγο πήρε ο θρύλος των οπαδών του Δικεφάλου Μάκης «Μανάβης» ο οποίος με την σειρά του έδωσε το κλίμα εκείνης της εποχής ενώ μάλιστα υποκλίθηκε και στον Λαυρέντη.

«Ο Λαυρέντης είναι ένας επαναστάτης, ο αρχηγός των αρχηγών! Είμασταν τότε ένα ενιαίο σύνολο που πήγαινε σε όλα τα γήπεδα και τα έκανε δικά του. Δεν υπάρχει... χιλιομετρική μέτρηση για να μετρήσει πόσα ταξίδια έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ. Τους βλέπαμε σαν κουνούπια εμείς δεν καταλαβαίναμε τους αντιπάλους. Είμασταν και εμείς η χρυσή κερκίδα, όπως ήταν τότε η χρυσή γενιά του ΠΑΟΚ. Το είχαμε στην ψυχή μας, δεν καταλαβαίναμε τίποτε. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και μακάρι η ομάδα μας να κατακτήσει τουλάχιστον ένα τίτλο φέτος είτε το πρωτάθλημα είτε το κύπελλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.