Ιστορική μέρα για τον Μακεδονικό: Επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες μετά από 30 χρόνια - Το μήνυμα του Παύλου Ανδρώνη (vid)

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου η ομάδα του Μακεδονικού είναι έτοιμη να ξεκινήσει την συγγραφή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της, αφού μετά από 30 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League 2). Ο πρόεδρος της ένδοξης ομάδας, Παύλος Ανδρώνης, καλεί τους βορειοελλαδίτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική της στιγμή.

Σέντρα στην Super League 2 , επιτέλους μετά από πολλές αναβολές, με τον Μακεδονικό να επιστρέφει στις μεγάλες κατηγορίες. Η ιστορική ομάδα της Βόρειας Ελλάδας θα δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (15:00).

Με αφορμή, λοιπόν, το πρώτο παιχνίδι των «πρασίνων» στα επαγγελματικά σαλόνια μετά από 32 ολόκληρα χρόνια, ο πρόεδρος της ομάδας προσκαλεί τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο του Μακεδονικού και να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την νέα της αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου, Παύλου Ανδρώνη: «Αγαπητοί βορειοελλαδίτες φίλαθλοι σας προσκαλώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο γήπεδό μας , στην έναρξη του πρωταθλήματος, στον αγώνα Μακεδονικός -Νίκη Βόλου.

Για μένα προσωπικά, αλλά και για την μεγάλη οικογένεια, τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού Μακεδονικού, είναι μια ξεχωριστή ημέρα . Μετά από 30 χρόνια ο Μακεδονικός επανέρχεται και αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μας ήδη προσκάλεσαν τους αθλητές των άλλων τμημάτων, αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας και φυσικά θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά τους για τη μεγάλη νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το αθλητικό πνεύμα και την άμιλλα που επικρατεί στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας. Με αφορμή την τόσο σημαντική ημέρα για τον σωματείου μας, θα ήθελα να μνημονεύσω δυο σημαντικούς ανθρώπους που διετέλεσαν πρόεδροι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ του Μακεδονικού , ως ελάχιστη τιμή για τη μεγάλη προσφορά τους στον σύλλογό μας: Τον Θωμά Βουλινό και τον Κωστα Μεσάϊκο που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στην 94χρονη αδιάλειπτη παρουσία του Μακεδονικού στα εθνικά πρωταθλήματα». 


Το ιστορικό βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.