Ισπανός ρεπόρτερ: «Μπορεί να διαλύσει την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας, θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Για τον Μπράντον Τόμας που πήρε ο ΠΑΟΚ μίλησε ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Φορτέθα, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τόμας και την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας παθιασμένος παίκτης που χαλά την ισορροπία του αντιπάλου.Είναι γρήγορος, κάνει πολλές δουλειές στην επίθεση. Μπορεί να μην έχει πολλά γκολ αλλά παίζει σε κάθε θέση της επίθεσης και μπορεί να διαλύσει την ισορροπία κάθε αντίπαλης άμυνας«.

Για το αν ο ΠΑΟΚ τον παίρνει στο πικ της καριέρας του: «Το διάστημα του στη Μάλαγα ήταν το καλύτερο που έχουμε δει. Είναι γρήγορος, μπορεί να βρίσκει τις επικίνδυνες ζώνες, χαλά την ισορροπία της άμυνας αλλά του λείπει η συνοχή και η συνέπεια. Να μπορεί, δηλαδή, να είναι βασικός συνεχόμενα σε μια ομάδα». 

Για το αν είναι παίκτης της εξέδρας: «Είνας παίκτης που του αρέσει η δυναμική ατμόσφαιρα. Έχει καλή σχέση με τους οπαδούς. Του αρέσει το καλό γήπεδο, η καλή ατμόσφαιρα. Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ και θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εκείνον».

Για την έως τώρα παρουσία του Σάστρε: «Μπορέι να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ. Θα παλέψει να διεκδικήσει τη θέση ενός βασικού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.