Ισπανός δημοσιογράφος: «Ο Αϊτόρ είναι γρήγορος και έχει το γκολ - Έχει δεχθεί προσφορά από τον Άρη»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με την ισπανική LNS.es, o Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού winger, ΑΪτόρ Γκαρσία, καθώς το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει φέτος το καλοκαίρι. O συμπατριώτης του και δημοσιογράφος Αντρίς μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ.

Για τον Αϊτόρ Γκαρσία: «Είναι ένας παίκτης σημαντικός για την Σπόρτινγκ Χιχόν. Είναι ένας επιθετικός, αρκετά γρήγορος. Έχει το γκολ, μπορεί να παίξει στα άκρα και δουλεύει πολύ. Έχει δεχθεί προσφορά από τον Άρη όπου βρίσκεται ένας φίλος του, ο Μανού Γκαρσία».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον: «Το ενδιαφέρον μπορεί να είνα αποτέλεσμα λίγων ημερών καθώς ο Μαντσίνι είναι πιθανό να φύγει. Το συμβόλαιο του Αϊτόρ λήγει τον Ιούνιο και η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να το ανανεώσει οπότε μπαίνει σε συζητήσεις».

Για ποιο λόγο είναι σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής αλλά το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό στη La Liga. Είναι μακριά από το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας αλλά είναι ένας καλός παίκτης, έπαιζε σε όλες τις ομάδες, ήταν σημαντικός σε κάθε ομάδα που αγωνίσθηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.