Ισπανικό ΜΜΕ: O Λάριν είναι κοντά στο να υπογράψει στη Βαγιαδολίδ

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Σε σημερινό δημοσίευμα (24/1), η ισπανική superdeport.es αναφέρει πως, ο Κάιλ Λάριν που απασχόλησε με την περίπτωσή του, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Βαγιαδολίδ και είναι πιθανό να ανακοινωθεί πριν τον αγώνα με την Βαλένθια στις 29/01. 

Χαρακτηριστικά, οι Ισπανοί γράφουν πως «το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και οι ομάδες συνεχίζουν να προσπαθούν να ενισχύσουν τις ενδεκάδες τους για την καθοριστική ευθεία της σεζόν, στην οποία όλα κρίνονται. Τόσο που η Βαγιαδολίδ, που βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τη Βαλένθια , έχει κάνει κίνηση σε αυτή την αγορά. Συγκεκριμένα, ο Larin, διεθνής με τον Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχει συνδεθεί τις τελευταίες ώρες με τον σύλλογο  και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano,  η μεταγραφή του έχει ήδη κλείσει  στη Βαγιαδολίδ».

Επίσης, το δημοσίευμα κάνει λόγο και για το ενδιαφέρον που υπήρξε απο τον ΠΑΟΚ προς τον Καναδό επιθετικό, ενώ και η Κάντιθ είχε «μπει» στο παιχνίδι, για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.