Ισπανικές «σειρήνες» για Κριστιάν Λόπεθ

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο επιθετικός του Άρη Κρίστιαν Λόπεθ, επιθυμεί την επιστροφή του ισπανικό πρωτάθλημα καθώς φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Ρεάλ Οβιέδο.

Ο Κρίστιαν Λόπεθ, ήρθε... μετά βαΐων και κλάδων στην χώρα μας για λογαριασμό του Άρη, παρόλα αυτά οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τους ανθρώπους των κιτρίνων», μετρώντας μόλις 1 γκολ σε 17 συμμετοχές. Το πρόβλημα στο γκολ για τον Άρη είναι εμφανές, και οι μέχρι στιγμής λύσεις στο ρόστερ φαίνεται πως δεν μπορούν να το λύσουν, γι'αυτό άλλωστε οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν πολλές περιπτώσεις επιθετικών με τους Μήτρογλου και Μπαράλες να «παίζουν» δυνατά.

Μια επιπλέον προσθήκη στην γραμμή κρούσης του Άρη, αυτομάτως θα ρίξει τον Λόπεθ τρίτο στην ιεραρχία, κάτι το οποίο δεν επιθυμεί ο ίδιος, βλέποντας το μέλλον του αλλου. Πιο συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα από την Ισπανία και από την «cazurreando» κάνει λόγο για πρόταση της Ρεάλ Οβιέδο προς τον Ισπανό φορ του Άρη, ενώ βάζει στο κάδρο και την Αλμπαθέτε η οποία δείχνει ενδιαφέρον, χωρίς να έχει προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.  Πάντως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.