Ισπανικά ΜΜΕ: Τους προκάλεσε... απογοήτευση η Εθνική!

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους τα Ισπανικά ΜΜΕ, για την χθεσινή ισοπαλία των «φούριας ρόχας» με την Εθνική μας ομάδα, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η αρμάδα του Φαν'τ Σχίπ, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους Ισπανούς πίσω από την σέντρα, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να τους...σκοτώσει στην κόντρα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, διότι ήρθε το...δώρο από τον Ινίγκο Μαρτίνες και το δολοφονικό τάκλιν που έκανε εντός περιοχής στον Γιώργο Μασούρα, στο οποίο προφανώς και σφυρίχτηκε παράβαση από τον Ιταλό Μάρκο Γκουίντα.

Η «φούρια ρόχα» από την μερία της, πέρα από το γκολ του Άλβαρο Μοράτα και το δοκάρι του Κανάλες, δεν απείλησε ιδιαίτερα την ελληνική άμυνα και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εμφανίζονται απογοητευμένα στα πρωτοσέλιδα τους, για την απώλεια των 2 βαθμών στο «Νουέβο Λος Κάρμενες».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «AS»

«Είναι πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Κρατάει το πόδι στο γόνατο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν το σφύριξε από την αρχή. Όταν σηκώνεις το πόδι σου, παίρνεις ένα αχρείαστο ρίσκο. Είναι επίσης κόκκινη».


Το πρωτοσέλιδο της «Mundo Deportivo»

«Το βέλος τρύπησε» (ρόχα σημαίνει και βέλος στα ισπανικά).

Η Καταλανική «Sport»

«Ιστορικός Πέδρι»

Το πρωτοσέλιδο της «Marca»

«Κακό ξεκίνημα...»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.