«Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Πάμπλο Βάσκεθ»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Ο Άρης ως γνωστόν έχει ρίξει τα μεταγραφικά του ραντάρ στην Ισπανία, με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Χερμάν Μπούργος να επισκέπτονται τη χώρα ώστε να βολιδοσκοπήσουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "Laverdad", οι "κίτρινοι" εξετάζουν τον κεντρικό αμυντικό της Καρταχένα, Πάμπλο Βάσκεθ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κίκο Ολίβας για αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Φραντσίσκο Μόγια ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς έκαναν επίσημη κρούση στον κεντρικό αμυντικό, αλλά ο Βάσκεθ απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση, καθώς επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να συνεχίσει στην Ισπανία, με το συμβόλαιο του να λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο Άρης, παρότι, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κεντρικά δίδυμα στην άμυνα, Φαμπιάνο-Μπράμπετς, ψάχνει τον παίκτη ή τους παίκτες που θα τους πλαισιώσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από το "κίτρινο" στρατόπεδο ότι έγινε επίσημη πρόταση στον Πάμπλο Βάσκεθ. O 27χρονος στόπερ φέτος πραγματοποίησε 36 συμμετοχές με την Καρταχένα, με 2 γκολ και μια ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.