Ισπανία-Ελλάδα: Τζόλης για βασικός, εκτός ο Πέλκας!

Χάρης Δημαράς25 Μαρτίου 2021

Ανήμερα της εθνικής επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, η Εθνική ομάδα δίνει την πρώτη της μάχη για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ισπανία (21.45). Η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό παρά το γεγονός ότι η παράδοση δεν είναι υπέρ της. 

Ο Φαντ Σχιπ δεν υπολογίζει οριστικά στον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος λόγω τραυματισμού στο ισχίο έχει τεθεί νοκ-άουτ από την πρώτη μάχη (ίσως παίξει με τη Γεωργία). O Ολλανδός περιμένει μέχρι και την τελευταία ώρα τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Αν εν τέλει δεν είναι έτοιμος θα παίξει πιθανώς ως αλλαγή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη στα δεξιά, τον Τσιμίκα στα αριστερά ενώ στο κέντρο άμυνας θα αγωνιστούν πιθανότατα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Τζαβέλα.

Στη μεσαία γραμμή σίγουρη θέση έχουν οι Ζέκα και Μπουχαλάκης, μπροστά τους είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Φορτούνης, στα άκρα οι Τζόλης και Μασούρας και στην κορυφή ο Μπακασέτας. Αν δεν κριθεί έτοιμος ο Τζόλης, θέση διεκδικούν οι Γιακουμάκης, Μάνταλος και Λημνιός.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την UEFA ο 40χρονος Ιταλός Μάρκο Γκουίντα (επιπέδου elite), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Καρμπόνε, Περέτι και τέταρτο ρέφερι τον Φάμπιο Μαρέσα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.