Ιταλική Ακαδημία: Ισόβιος αποκλεισμός σε «φιλάθλους»

Χρήστος Λιάπης04 Μαρτίου 2020

Μετά τα θλιβερά επεισόδια των δύο τελευταίων εβδομάδων στα ερασιτεχνικά γήπεδα η  Ιταλική Ακαδημία πήρε τις εξής αποφάσεις: "Το Δ. Σ της ΝΕΑΣ ΑΕΦ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ανακοινώνει ότι είμαστε προβληματισμένοι και αρκετά ενοχλημένοι από τα άσχημα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα στις μέρες μας .

Θέλοντας να προλάβουμε την κακή στιγμή και του δικού μας συλλόγου καλέσαμε

έκτακτο συμβούλιο με αφορμή τα παραπάνω και πήραμε την απόφαση για ισόβιο αποκλεισμό φιλάθλου που θα προσβάλει λεκτικά φίλαθλο αντίπαλης ομάδας, διαιτητή, ποδοσφαιριστή, παράγοντα και επίσης εμείς οι ίδιοι θα κινηθούμε νομικά για την ποινική του δίωξη στην αστυνομία.

Ακόμα θα απομακρυνθεί την ίδια στιγμή από το σύλλογο και ποδοσφαιριστής αν υποπέσει στα ίδια παραπτώματα.

Εμείς ως νεότεροι στα διοικητικά πράγματα της περιοχής του Φοίνικα αλλά και ως μέλη της ΕΠΣΜ θα βάλουμε το στήθος μας μπροστά για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που σημαίνει ΧΑΡΆ ΕΛΠΊΔΑ ΑΓΆΠΗ.

Ο Φοίνικας θα είναι πλέον αλλιώς , η εικόνα και της περιοχής μας πρέπει ν αλλάξει και θ αλλάξει!!!

Όλες οι ομάδες κ εμείς οι νεότεροι ας κάνουμε την αρχή, ας δείξουμε το δρόμο ν' αλλάξει επιτέλους το ποδόσφαιρο. Αν αλλάξει το ποδόσφαιρο στη γειτονιά μας, στη περιοχή μας, στη πόλη μας, θ αλλάξει και στη χώρα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Ο πρόεδρος Βαλαντης Σπανίδης, Ο αντιπρόεδρος Τελίδης Γεώργιος, Ο Γεν. Γραμ. Θεόδωρος Χατζηεμμανουήλ, Ο Έφορος Μπάσκετ Βασίλης Καμπούρογλου, ο έφορος ποδοσφ. Παναγιώτης Μπομπότης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.