Ισόπαλος (1-1) ο ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, σκόραρε στο φινάλε ο Νάρεϊ - Γενική... δοκιμή από Λουτσέσκου

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός τέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο της Τούμπας σε φιλικό τεστ.  Τελικό σκορ το 1-1 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα και πρόσωπα...

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Αχμέντ Σαΐντ στο 19' για τους Σερραίους με τον Κάλεντ Νάρεϊ να ισοφαρίζει στο 90'+3' για τον ΠΑΟΚ μετά από ασίστ του Νέλσον Ολιβέιρα. 

Ένα φιλικό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ως τώρα. Μεταξύ αυτών ο Αντρέ Ρικάρντο και ο Νίκολας Κουαλιάτα που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο μέρος αλλά και ο Ιβάν Νάσμπεργκ που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ακόμη χρόνο συμμετοχής πήραν ο Ράφα Σοάρες και ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο μέρος ο «δικέφαλος» είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μια σημαντική στιγμή στο 12' όταν ο Κουαλιάτα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Ωστόσο ο Πανσερραϊκός, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος στην μεσαία γραμμή άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Σαΐντ. Με το 0-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος με Νάρεϊ, Μπράντον και Μούργκ να μπαίνουν στο παιχνίδι μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα με τον Ισπανό μάλιστα να χρησιμοποιείται σε ρόλο δεξιού εξτρέμ σε μια ιδιαίτερη δοκιμή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Επίσης έπαιξε ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και ο Μάριος Τσαούσης στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο φινάλε με τον Κάλεντ Νάρεϊ να «γράφει» το τελικό 1-1 μετά από ασίστ του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης ), Σάστρε , Νάσμπεργκ , Κάργας , Ράφα Σοάρες (67′ Τσαούσης ), Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες (67′ Μουργκ ), Ελ Καντουρί , Ρικάρντο (46′ Μπράντον , 85′ Ολιβέιρα ), Κουαλιάτα , Ολιβέιρα (67′ Νάρεϊ )

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μασκανάκης, Μούργος, Κανίς, Σαΐντ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κάτσικας, Τσομπανίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Σοφιανός, Δημητρίου, Γιανναράκης, Ανάκογλου, Μυστακίδης, Λιούμης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.