Ισόπαλοι Βόλος-ΠΑΣ σε «διπρόσωπο» ματς

Στέφανος Αβραμίδης17 Απριλίου 2021

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League 1.

Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν στις δύο πρώτες θέσεις του μίνι πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Ο Βόλος μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 4’ με κεφαλιά του Σάντσες μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Προτού συνέλθει ο ΠΑΣ, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν και το 2-0 στο 6’ αλλά ο Περέα σημάδεψε με γυριστό σουτ το δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Οι Θεσσαλοί είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 12’ με κεφαλιά του Νίνη.

Αφού δεν έγινε το 2-0, «μίλησε» ο νόμος του ποδοσφαίρου και έγινε το 1-1. Ο Κάστρο σούτερα δυνατά εκτός περιοχής, ο Κλέιμαν απέκρουσε όμως ο Λιάσος πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε στο 29’.

Στο 36’ ο Παμλίδης έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Κλέιμαν μπλόκαρε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Περέα σούταρε και ο Χουτεσιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 42’ ο Μπρένερ έπιασε την κεφαλιά και ο Κλέιμαν μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και δεν σημειώθηκαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Highlights σε αυτό το διάστημα το κούρεμα του νεαρού Γροσδάνη που μπήκε αλλαγή από τον Γιαννίκη στο 69΄και το ακυρωθέν γκολ του Σάλιακα στο 88’ για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86’ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (82’ Μπάλλας), Σάντος, Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46’ Σάλιακας), Κάστρο (69’ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69’ Γροσδάνης), Μπρένερ (69’ Λώλης), Παμλίδης (88’ Δούμτσης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.