Ισόπαλοι ΠΑΣ Γιάννενα και Λαμία - Αγωνία για Κόντε και Πριόρ

Παναγιώτα Χαλκιά27 Αυγούστου 2022

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Άτυχος στάθηκε ο Κόντε, αγωνία για Πριόρ. 

Οι Γιαννιώτες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Εραμούσπε με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά από τον Σόρια.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά έχασαν το σουτ του Ροσέρο το έκοψε με τάκλιν ο Σιμόν. Η Λαμία ανέβασε στροφές αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 52ο λεπτό ο Πριόρ τραυματίστηκε μετά από μία σύγκρουσή που είχε με τον Σλίβκα στο κεφάλι και αποχώρησε με το φορείο. Ο παίκτης υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 58', η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Σιμόν γέμισε στην περιοχή από τα δεξιά, ο Νούνιες πρόλαβε τον Παντελάκη και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αλλάξουν τις ισορροπίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λιγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο Πέδρο Κόντε τραυματίστηκε και αποχώρησε με δάκρυα από το χορτάρι. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα και χρειάστηκε αλλαγή . Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι. Θυμίζουμε πως πέρσι υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί χάνοντας σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (52' Σούλης), Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Σόρια, Καραχάλιος, Ροσέρο, Μπιλμπάο, Παμλίδης, Κόντε, Ριένστρα 

 Λαμία: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Νούνιες, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (69' Τζανδάρης), Σλίβκα, Μανούσος (69' Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.