Ισχυρός ο ΠΑΟΚ στα αριστερά με Ράφα και Αντρέ 

Γιώργος Καστάνης07 Ιουνίου 2022

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ καθώς μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τους Κουαλιάτα και Σάστρε, ήρθε προχθες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός Ράφα Σοάρες.

Αποτέλεσε μία από τις βασικές επιλογές του Μπότο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και πλέον θα είναι ο Νο 1, μόλις με το καλό ολοκληρωθούν και οι τελευταίες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Ο Ράφα Σοάρες ήρθε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του, τον υποδέχθηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος και δήλωσε ενθουσιασμένος για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο Ράφα Σοάρες ήρθε ως ελεύθερος, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Βιτόρια Γκιμαράες. Με τον ΠΑΟΚ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Ήρθε προετοιμασμένος στη Θεσσαλονίκη, είχε μιλήσει αναλυτικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τον Ζοσέ Μπότο και με την απόκτησή του, ο Δικέφαλος, ισχυροποιείται στο αριστερό άκρο. Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ με τον Ράφα Σοάρες και τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα είναι ισχυρός στα αριστερά. Ενδέχεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη παίκτης σε αυτή την θέση, σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθεί ο Μπότο στις δηλώσεις του. Ομως είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Πάντως ο Ράφα Σοάρες, μόλις ανακοινωθεί, θα γίνει ο 10ος Πορτογάλος που θα φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

Εκτός από τον Σοάρες και τον Βιεϊρίνια, ως τρίτος αριστερός οπισθοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί και ο Μάριος Τσαούσης, ο οποίος εκτός απροόπτου θα προωθηθεί.

Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Ράφα Σοάρες βρισκόταν σε περίοπτη θέση στα ερυθρόλευκα μέσα ενημέρωσης, πριν από τουλάχιστον 20 ημέρες. Μάλιστα γράφηκε τότε, πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του. Όμως, προφανώς, το “μπάσιμο” του Μπότο, οι κινήσεις που έκανε, άλλαξαν τα δεδομένα και αυτό φάνηκε με την έλευση του Σοάρες στη Θεσσαλονίκη και την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.