Ισχυρός ή όχι ο ΠΑΟΚ; Θα μάθουμε απόψε

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

Τους πιθανούς του αντιπάλους στα προκριματικά του Champions League θα μάθει ο ΠΑΟΚ σήμερα (25/7) το βράδυ. Η τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία θα κρίνει εάν ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί όπου Σίβασπορ και Μπεσίκτας διεκδικούν το εισιτήριο που δεν μπορεί να αξιοποιήσει η Τραμπζονσπόρ λόγω τιμωρίας.  

Σε περίπτωση που η Σίβασπορ στο παιχνίδι με τον Γκεζτεπέ φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει η Μπεσίκτας στο ματς με την Γκεντσλερμπιλίγκι τότε οι «ασπρόμαυροι» θα είναι στους ισχυρούς. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι στους ανίσχυρους και θα τους ενδιαφέρει περισσότερο το τι θα γίνει στην Κροατία.  Εκεί το δεύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο διεκδικούν οι Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Όσιγιεκ που κοντράρονται μεταξύ τους και η Ριέκα που θα επωφεληθεί από μια πιθανή τους ισοπαλία.  

Εάν ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς, θα αντιμετωπίσει είτε τη Σίβασπορ, είτε την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στην Κροατία, είτε την ολλανδική Άλκμααρ. Εάν τελικά το δεύτερο εισιτήριο από την Τουρκία καταλήξει στην Μπεσίκτας, τότε ο Δικέφαλος θα είναι στους ανίσχυρους και εκτός από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης πιθανοί αντίπαλοι του θα είναι η Βικτόρια Πλζεν, η Ραπίντ Βιέννης.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.