Ησαϊάδης: «Ψήφισαν 150 στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. Είμαστε ανοιχτοί για όλους»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άλκης Ησαϊάδης.

Το μέλος του Α.Σ ΠΑΟΚ και ο Πρόεδρος του Χρυσού Δικεφάλου, αναφέρθηκε για τις πρόσφατες εκλογές του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αλλά και για το ταξίδι του στην Κοπεγχάγη, έτσι ώστε να παρακολουθήσει την ερχόμενη αναμέτρηση για το Conference League. Ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι, παρά την ισοπαλία επί του Βόλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για τις εκλογές του Α.Σ ΠΑΟΚ:

«150 άτομα ψήφισαν στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο τρόπος που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση, ταλαιπωρώντας τις ομοσπονδίες και τώρα τους συλλόγους, αν δείτε παντού υπάρχει αυτή η τόση απουσία στις εκλογές. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως στις εκλογές μπάσκετ και υπήρχε μεγάλη προέλευση όσον αφορά τα σωματεία. 

Θέλω να πω, ότι οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, τα γραφεία μας είναι ανοιχτά, πραγματοποιήθηκαν ανακοινώσεις για τις εκλογές, όλα έγιναν όπως τα όρισε ο καινούργιος νόμος, δηλαδή όπως και τις προηγούμενες φορές που δεν υπήρχε αυτή η δυσκολία της ηλεκτρονικής μορφής, επειδή δεν είμαστε και όλοι εύκαιροι στην τεχνολογία.

Υπήρχε μόνο για τον υποψήφιο Προέδρο, που σε αυτή τη περίπτωση ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ο Κ.Κατσαρής, υπήρχαν 14 υποψηφιότητες για τις υπόλοιπες 14 θέσεις, όποιος δεν τα κατάφερνε θα έμπαινε στις αναπληρωματικές θέσεις. Δηλαδή οι θέσεις ήταν 14 +7 αλλά πάλι υπήρχε «ψαλίδισμα» που δεν νομίζω να ξεκινάει από τον δικό μας τον σύλλογο, πιστεύω ότι ξεκίνησαν από τον καινούργιο νόμο.»

Και πριν από 6 χρόνια, υποψήφιος ήταν ένας και τότε μην νομίζεται ότι ήμασταν παραπάνω από 250 άτομα, και αυτό δεν πιστεύω να οφείλεται ότι δεν πάει καλά ο σύλλογος, θεωρώ ότι πάμε πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι οφείλεται λόγω των συνθηκών.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.