Ησαϊάδης: «Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να αποφασίσει για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άλκης Ησαϊάδης.

Το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του «Χρυσού Δικεφάλου», μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις που... τρέχουν για τον Ερασιτέχνη - έπειτα και από την ανακοίνωση της Θύρας 4 για τα λίγα εγγεγραμμένα μέλη - αλλά και τα για τον τρόπο κατά τον οποίο θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση αναφορικά με τη «Νέα Τούμπα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα λίγα εγγεγραμμένα μέλη στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: «Την τελευταία 20ετιά κάναμε μία προσπάθεια να φέρουμε κόσμο στον Α.Σ. και να κρατήσουμε σε ενέργεια τον κόσμο, θέλοντας να υπάρχουν περισσότεροι εγγεγραμμένοι στον Ερασιτέχνη. 

Από την εποχή του κ. Κατσαρή άλλαξε η κατάσταση και ο κόσμος κατάλαβε τη διαφορά που έγινε με τη συσπείρωση που έφερε ο Θεόδωρος Ζαγοράκης και εμείς με τη σειρά μας σαν Χρυσός Δικέφαλος είχαμε φέρει μία σειρά μειώσεων στις εγγραφές που πλέον το κόστος αντιστοιχεί σε έναν καφέ το μήνα. Πλέον με όλα όσα βιώνουμε ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει και εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Πολύ σωστά σημειώνει και η Θύρα 4 ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερα μέλη, γιατί έτσι δείχνεις ότι γιγαντώνεις τον σύλλογο».

Για να προσθέσει επιπλέον: «Το ότι ήρθε η ευλογία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει ότι έπαψαν οι ανάγκες καθώς χρειάζονται τα άτομα στον Ερασιτέχνη. Η ''οικογένεια'' θα αποφασίσει για τη Νέα Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει τα χρήματα. Στην ουσία είναι μία ανακατασκευή γηπέδου, όχι όπως στα άλλα γήπεδα που δημιουργείται σε άλλον χώρο το γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.