Ηρθε ο Χάγκινς, στην Ολλανδία ξανά -Πιθανή η απόκτηση Σαρικόπουλου

Στέλιος Παρθενάκης25 Φεβρουαρίου 2021

O Θανάσης Σκουρτόπουλος περίμενε τον Τζος Χάγκινς, για να έχει όλη την ομάδα στη διάθεσή του. Ο Αμερικανός παίκτης είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη, αφού ήρθε νωρίτερα από το βράδυ και πρόλαβε να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Μάλιστα, θα έχει στη διάθεσή του τρεις ημέρες, για να μάθει το νέο του ρόλο. «Να δώσω ενέργεια στη νέα μου ομάδα, ξέρω για τον Ηρακλή και τον κόσμο του» είχε τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην προσαρμογή του παίκτη, που δεν έχει αγωνιστική απραξία.

Εξάλλου, στην Ολλανδία θα βρεθεί για τους «16» του FIBA Europe Cup ο Ηρακλής, για να αντιμετωπίσει την Ανβίλ Βλότσλαβεκ από την Πολωνία.

Ο «Γηραιός» θα ταξιδέψει εκ νέου στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας όπου αγωνίστηκε και στην φάση των ομίλων, και εκεί θα βρίσκεται από τις 23 ως και τις 26 Μαρτίου για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι αγώνες για τη φάση των «16» θα γίνουν στις 23 και 24 Μαρτίου, ενώ εκείνοι για τη φάση των 8 στις 25 και 26 Μαρτίου. Το Final Four του FIBA Europe Cup θα διεξαχθεί στο διάστημα 23-25 Απριλίου, με την τοποθεσία να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Τέλος, ο Ζήσης Σαρικόπουλος προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και τελικά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί για να βοηθήσει τον Καββαδά. Θα φανεί μέσα από την προπόνηση και η απόφαση θα παρθεί σύντομα. 

*Ο αγώνας Ηρακλής-Ιωνικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/2, στο Ιβανώφειο (17:00) και θα μεταδοθεί μέσω της αθλητικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΕΡΤflix και τα κανάλια ΕΡΤsports…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.