Ηρθε για να βάλει τη σφραγίδα του

Γιώργος Στράντζαλης20 Φεβρουαρίου 2022

Ο Χερμάν Μπούργος έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, χαμογελαστός και αισιόδοξος ενόψει της νέας σελίδας στην καριέρα του, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει και την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές του Αρη.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις εννιά το βράδυ, μαζί με την κόρη του, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις γιατί προφανώς προτιμά να πάρει μια ακόμη γεύση από τη νέα ομάδα του και στη συνέχεια να καταθέσει τα συμπεράσματά του. 

 Αυτό θα γίνει στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο θα παρακολουθήσει από την κερκίδα όπως ήταν η αρχική του επιθυμία αφότου συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη. Για αυτό και μέσα σε λίγα 24ώρα ταξίδεψε δύο φορές από τη Μαδρίτη στην Ελλάδα. Μόνο που αυτή τη φορά ήρθε για να εγκατασταθεί μόνιμα. 

Ο Χερμάν Μπούργος έχει παρακολουθήσει αγώνες του Αρη, κατ’ επέκταση, ήδη έχει άποψη για την εικόνα της ομάδας αλλά και για το επίπεδο των παικτών (σ. σ. κατέθεσε μάλιστα έκθεση με τα πρώτα συμπεράσματά του).

 Χθες μάλιστα αναμενόταν να συναντηθεί εκ νέου με τον Θόδωρο Καρυπίδη για μια ακόμη ευρεία συζήτηση επί του αγωνιστικού, ενώ σήμερα (λίγες ώρες πριν το ντέρμπι) θα έχει την πρώτη συνάντησή του με τους ποδοσφαιριστές με σκοπό την ενίσχυση της ψυχολογίας τους ενόψει του του πολύ σημαντικού αγώνα.

 Ο 53χρονος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη, ενώ θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα, την επομένη του αποψινού ντέρμπι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.