Ηρωική απόδραση από τη Λεωφόρο για τον Αστέρα

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022

Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε πως βρίσκεται ενδεχομένως στην κορυφαία του αγωνιστική κατάσταση από την έναρξη του πρωταθλήματος και το έκανε αυτό με μία ηρωική απόδραση από την έδρα του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Μπαράλες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του, έχοντας την πρώτη του καλή στιγμή με τον Παλάσιος στο 23΄ωστόσο η μπάλα πέρασε κόρνερ, ενώ νωρίτερα ο ίδιος ανάγκασε τον Τσιφτσή να διώξει υπό πίεση την προσπάθεια του. 

Οι Αρκάδες είχαν και αυτοί τις στιγμές τους με τον Σονί στο 10΄να περνάει τους πάντες αλλά να μην έχει την τελική προσπάθεια που ήθελε, ενώ αργότερα ο Τιλίκα δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Μπρινιόλι που μάζεψε τη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Χουανκάρ που έπεσε στα χιόνια, την αποβολή του Μουνάφο στο 74΄όταν σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι του, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα, , τις χιονόμπαλες που πετούσαν οι φίλοι των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το γκολ του Μπαράλες στο 84΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο είχε κάνει νωρίτερα ο Σάντσες στον Ριέρα. 

Στη συνέχεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεση του για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όπως και έγινε, αλλά εν συνεχεία ο Αϊτόρ και με τη βοήθεια του VAR βρέθηκε σε αντικανονική θέση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Καρλίτος, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Τασουλής (73’ Αλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Καπίγια (66’ Ριέρα), Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Σονί (73’ Μπαράλες).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.