ΗΡΑΚΛΗΣ :To ταχύτερο η αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α.

Στέλιος Παρθενάκης28 Αυγούστου 2022

Στο Ιβανώφειο οι επίσημες ανακοινώσεις μπορεί να έχουν αργήσει, αλλά οι εξελίξεις είναι καθημερινές για την επόμενη ημέρα σε ανεπίσημο επίπεδο.

Εντός των προσεχών ημερών, ακόμα και αύριο Δευτέρα, η ΕΕΑ θα εξετάσει τον φάκελο της νέας ΚΑΕ Ηρακλής με το ΑΦΜ του Ερμή Αγιάς και θα κληθεί να αποφασίσει περί της αδειοδότησής της.

Τα πάντα είναι υπό έλεγχο, αλλά χρειάζεται η πλήρης διευθέτησή τους και συμφωνία σε γραπτή μορφή με όσους έχουν λαμβάνει χρήματα από τη παλιά Λάρισα.

Στο Ιβανώφειο επικρατεί αισιοδοξία ως προς αυτήν την προοπτική, ώστε μπορέσει ο Ηρακλής να επανασυσταθεί και να … τρέξει σύντομα το αγωνιστικό κομμάτι της επόμενης χρονιάς. Σημαντικά ζητήματα οφειλών έχουν ήδη κλείσει και εκφράζεται η πεποίθηση ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά και πολύ σύντομα η αδειοδότηση θα επιτευχθεί.

Παράλληλα, η ομάδα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τόσο τις συμφωνίες με τους παίκτες, οι οποίοι θα συγκροτήσουν το νέο ρόστερ, όσο και τα σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες επαφές, αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο να συμφωνήσουν με όλους τους παίκτες οι διοικούντες.

Ακόμα, οι κυανόλευκοι καλούνται να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει ο ιστορικός σύλλογος να διεκδικήσει την επιστροφή στην Basketleague.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλές συμφωνίες με Ελληνες παίκτες, ενώ σκοπός της τεχνικής ηγεσίας με τη διοίκηση είναι να αποκτηθούν δυο καλοί κοινοτικοί.

Τέλος, το Ιβανώφειο έχει αποκτήσει νέα εικόνα, μιας και όλο τον Αύγουστο γίνονται έργα συντήρησης και ανακαίνισης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.