Ηρακλής: Το πρώτο βήμα έγινε μεταξύ Ευγενίου-Μονεμβασιώτη

Γιάννης Τσερβίνης18 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Στράτο Ευγενίου. Οι δύο άνδρες τα είπαν για περισσότερη από μία ώρα στο κατάστημα που διατηρεί ο πρώτος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εν συνεχεία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής «πέταξε» για Θεσσαλονίκη. 

Η συζήτηση κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, με τον κ. Μονεμβασιώτη να δείχνει για ακόμη μία φορά «ζεστός» για να αναλάβει τους κυανόλευκους. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγινε καμία αναφορά για τις οικονομικές απαιτήσεις του κ. Ευγενίου, ενώ τονίστηκε για ακόμη μία φορά η ανάγκη εισόδου ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει γνωστό ποιες και πόσες είναι οι οφειλές παλαιότερων διοικήσεων. Ξεκαθαρίστηκε δε ότι αυτό το κομμάτι θα πρέπει να το αναλάβει ο κ. Μονεμβασιώτης, ως άμεσα ενδιαφερόμενος για την αγορά της ομάδας.

Ο κ. Μονεμβασιώτης παράλληλα ρώτησε τον Στράτο Ευγενίου αν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον Ηρακλή σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το «deal». Ο τελευταίος έχει δηλώσει πολλάκις ότι επιθυμεί την αποχώρησή του από τον Ηρακλή-και ενδεχομένως και από το ελληνικό ποδόσφαιρο- ωστόσο αν χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα με την οποία έχει δεθεί ίσως κάνει… δεύτερες σκέψεις.

Τις επόμενες ημέρες και μόλις το επιτρέψουν οι επαγγελματικές ασχολίες αμφότερων θα γίνει νέα συνάντηση.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μάλιστα θα έχει αύριο το μεσημέρι συνάντηση με τον στενό του συνεργάτη Λευτέρη Βελέντζα με αντικείμενο συζήτησης τον Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.