Ηρακλής: Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του μετά από από 570 ημέρες

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Ιβανώφειο» για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, οποίος επιστρέφει στο γήπεδο μετά από 570 ημέρες.

Τελευταία φορά που οι φίλοι του «Ημίθεου» παρακολούθησαν από κοντά την ομάδα τους ήταν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό (1/3/20), επικρατώντας με 107-75.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ολοκλήρωσε τη σημερινή (21/9) της προπόνηση για τον αυριανό αγώνα, με τον Michael Finke να υπολογίζεται από τον προπονητή του, καθώς ενδέχεται να αποχωρήσει από το σύλλογο εξαιτίας οφειλών προς τον παίκτη.

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση, λέγοντας μεταξύ άλλων το πόσο σημαντικό είναι ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τι επιπέδου ομάδα είναι ο αντίπαλός μας. Από εκεί και πέρα, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν.

Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Εμείς θα τα δώσουμε όλα κι αυτό είναι το μότο, που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει φέτος. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και φάση με τη φάση, να δούμε τι θα μας φέρει το ματς. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης του Ηρακλή και τον περιμένουμε να μας βοηθήσει, αρχής γενομένης από αύριο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.