Ηρακλής: «Θα δικαιωθούμε όπως και τις άλλες φορές»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2022

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει καλέσει εδώ και καιρό τον χρηματοδότη του Ηρακλή, Θόδωρο Δρακόπουλο, σε ακρόαση σχετικά με ζητήματα που έχουν προκύψει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ, καθώς και για την νόμιμη εκπροσώπησή της.

Xθες ο κ.Δρακόπουλος παρουσιάστηκε, μετά από δύο αναβολές, και παρέθεσε τα επιχειρήματά του, καθώς παρέδωσε και σχετικό υπόμνημα. Ο Ηρακλής κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα, όμως οι “κυανόλευκοι” θεωρούν πως δεν θα έχουν πρόβλημα.

Ο κίνδυνος βρίσκεται στο γεγονός πως ο κ. Δρακόπουλος δεν είναι ούτε πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Ηρακλής ούτε έχει κανέναν θεσμικό ρόλο σε αυτήν, φέρεται να έχει υπογράψει πράξεις και συμβόλαια με παίκτες, κάτι το οποίο δεν έχει δικαίωμα να κάνει.

Από την πλευρά του ο Γηραιός εξήγησε ότι έγινε ένα λάθος στην περίπτωση του διακανονισμού με τον Θόδωρο Ζάρα, τον οποίο φέρεται να έχει υπογράψει ο κ.Δρακόπουλος, και πως δεν στοιχειοθετείται παράβαση από κάτι τέτοιο, και τονίζουν: “όπως και τις άλλες φορές που μας κατηγόρησαν, δικαιωθήκαμε στο ΑΣΕΑΔ, έτσι θα γίνει και τώρα, είναι σκάνδαλο αν μας αποβάλλουν απ’ το πρωτάθλημα για μια υπογραφή, όπως πήγαν να μας αφαιρέσουν βαθμούς ενώ είχαμε πληρώσει, όπως πήγαν να μας αποβάλλουν για το δελτίο του Χάγκινς, ενώ είχαμε κάνει όσα έπρεπε”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.