Ηρακλής: «Τελειώνει» με Μπόουλιν και θέλει τον Μπαρτ!

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Προ της εξόδου από το Ιβανώφειο βρίσκεται ο Σκάιλερ Μπόουλιν στον Ηρακλή. Έχοντας προτάσεις στα χέρια του ο Αμερικανός πιθανότατα θα επιλέξει τη γερμανική Βίρτσμπουργκ, ωστόσο για να αποχωρήσει, θα πρέπει πρώτα ο Ημίθεος να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι «κυανόλευκοι» δεν θέλουν επουδενί να δημιουργηθεί κενό στο ρόστερ και επιθυμούν την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ! 
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει συνεργαστεί με τον 37χρονο γκαρντ στη Λάρισα και γνωρίζει πως ο Μπαρτ έχει μακρά εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αγωνίζεται στην ουκρανική Μπουντιβέλνικ. Αν θα εντάξει στο δυναμικό του ο Ηρακλής τον 37χρονο Αμερικανό, το όνομα Μπαρτ θα εμφανιστεί ξανά στο Ιβανώφειο μετά από 29 χρόνια, μιας και ο πατέρας του, Στιβ Μπαρτ, αγωνίστηκε στον Ηρακλή το 1992.

Ωστόσο ο Μπαρτ δεν είναι η μοναδική περίπτωση που «βλέπουν» στο Ιβανώφειο αφού εξετάζονται και άλλοι παίκτες, για την περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του έμπειρου γκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο κοντά είναι ένας Αμερικανός γκαρντ που έπαιξε στην Κύπρο πέρσι και τώρα παίζει στη Γερμανία και είναι πιο εύκολο να φύγει και είναι και αυτός στα κριτήρια που θέλει η ομάδα.

Μένει να φανεί τι θα γίνει, πάντως ο Ηρακλής θα προβεί σε τέταρτη αλλαγή ξένου...

*Το Σάββατο (20/2) ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στο Ιβανώφειο τη Λάρισα, στο πλαίσιο ενός προπονητικού φιλικού, προκειμένου η ομάδα να συντηρηθεί αγωνιστικά, μιας και υπάρχει η παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.