Ηρακλής: Τα περιθώρια στενεύουν, ψάχνει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Μαρτίου 2021

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ηρακλή κλείδωσε και με τη βούλα, μετά και την ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ο Γηραιός έχει λιγότερο από δυο εβδομάδες για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής. Όλες αυτές τις μέρες οι «κυανόλευκοι» δουλεύουν πυρετωδώς υπό το βλέμμα του Σπύρου Μπαξεβάνου. Ο έμπειρος τεχνικός από τις πρώτες μέρες που είχε την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα του, εντόπισε τα κενά και τις αδυναμίες της. Το πρώτο που έκανε ο έμπειρος τεχνικός ήταν να μειώσει το ρόστερ (αποτελούνταν από 34 παίκτες) και να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Η πρώτη κίνηση έγινε με τον Δημήτρη Μεληκιώτη, που αποδεσμεύτηκε από την Επισκοπή για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή κρούσης του Ηρακλή. 

Η αποχή τόσο μηνών προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις του Γηραιού που ψάχνουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε να έρθει η πολυπόθητη άνοδος. 

Το έργο του Ηρακλή μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στο -4 από την κορυφή. Όλα θα κριθούν στο χορτάρι. Ως τότε, ίδωμεν!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.