Ηρακλής: Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Αλμωπό

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Την ημέρα του αγώνα θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους οι φίλοι του Ηρακλή, για την κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας (6/11, 15:00) για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2, όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση αναφέρεται πως οι θύρες του Καυτανζογλείου θα ανοίξουν στις 13:30, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 10 ευρώ στην θύρα 10, 15 ευρώ στην θύρα 13 και 20 ευρώ στις θύρες 4,5 και 6. Επίσης, όσον αφορά τα διαρκείας, θα υπάρχουν σταντ έξω από το γήπεδο, ώστε όσοι έχουν εγγραφεί και έχουν πληρώσει, να μπορέσουν να προμηθευτούν τις κάρτες τους, ενώ συστήνεται η εν λόγω διαδικασία να πραγματοποιηθεί πριν τις 14:30 με σκοπό να αποφευχθούν χρονικές καθυστερήσεις. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας την Κυριακή (6/11) στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας (ώρα έναρξης 15:00), στηρίζοντας την να διεκδικήσει την νίκη.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου την ημέρα του αγώνα(6/11). Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:30 Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00. Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 4,5,6: 20 ευρώ, Θύρα 13: 15 ευρώ, Θύρα 10: 10ευρώ.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρχει σταντ της ομάδας όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να παραλαμβάνουν(όσοι έχουν κάνει εγγραφή και όσοι έχουν πληρώσει το διαρκείας τους) τις κάρτες διαρκείας.Η ΠΑΕ θα παρακαλούσε αυτή η διαδικασία να γίνει πριν τις 14:30 προκειμένου να μην υπάρξουν χρονικές καθυστερήσεις και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.