Ηρακλής: Συνάντηση στην Αθήνα θα έχουν Ευγενίου-Μονεμβασιώτης

Γιάννης Τσερβίνης15 Οκτωβρίου 2023

Επειτα από ένα δεκαήμερο στο οποίο «παίζει» δυνατά στην καθημερινότητα του Ηρακλή το όνομα του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και η πιθανότητα εισόδου του στην ΠΑΕ, έφτασε η ώρα για την πρώτη γνωριμία και συζήτηση με τον Στράτο Ευγενίου. 

Τον νυν ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο των κυανόλευκων τον οποίο αναζήτησε ο αθηναίος επιχειρηματίας στη συνάντηση που έγινε προ ημερών σε ξενοδοχείο της πόλης, με τον κ. Ευγενίου ωστόσο να μην έχει κληθεί σε αυτήν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, καθώς ο κ. Ευγενίου στα μέσα της εβδομάδας θα κατηφορίσει στην πρωτεύουσα, τόσο για προσωπικές του δουλειές όσο και για να βρεθεί με τον κ. Μονεμβασιώτη. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι «ζεστός» για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στον Ηρακλή, αλλά πρωτίστως θέλει να γνωρίζει το ύψος των χρεών της ομάδας.

Τουτέστιν σημαίνει ότι οι ορκωτοί λογιστές θα «ξεψαχνίσουν» τα οικονομικά στοιχεία των διοικήσεων Ρέμου, Θόδωρου Παπαδόπουλου και Στράτου Ευγενίου. 

Προπονήσεις αντί αγώνα 

Δίχως επίσημη αναμέτρηση θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο για τους κυανόλευκους. 

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β αναβλήθηκε, εξαιτίας της συμμετοχής αρκετών παικτών του Δικεφάλου στις Εθνικές ομάδες. Ελλείψει υποχρέωσης συνεπώς ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν τις προπονήσεις, με στόχο να βελτιώσουν τις πολλές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν και στα τρία παιχνίδια του Πρωταθλήματος. 

Παράλληλα ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Καπίγια έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα του Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.