Συμπαίκτης του Ριζούλη ο Παπαδόπουλος, επιβεβαίωση metrosport.gr!

Στέλιος Παρθενάκης21 Σεπτεμβρίου 2022

Χαρμόσυνα νέα για το μπάσκετ του Ηρακλή! Ο Θεόδωρος Ριζούλης, ο πρόεδρος της νέας ΚΑΕ, Αντώνης Μπεϊνάς και ο τεχνικός διευθυντής, Λευτέρης Κακιούσης είχαν επαφές με την πλευρά του Τομ Παπαδόπουλου στη Λάρισα όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το metrosport.gr και αποφασίστηκε η εμπλοκή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και με το Τμήμα μπάσκετ του συλλόγου 

Μάλιστα, ο Τομ Παπαδόπουλος σε σχετική του επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων. 

«Κατά τη διάρκεια της δίμηνης παρουσίας μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης ήρθα σε συνάντηση, τουλάχιστον τρεις φορές, με εκπροσώπους του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή μας. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα αλλά και οι δυσκολίες που προκύπτουν για την επανεκκίνηση του μπασκετικού τμήματος. 

Μετά τη χθεσινή (προχθεσινή) συνάντηση εκπροσώπων μου με τον κ. Ριζούλη και παρουσία του προέδρου του Γ.Σ. κ. Θέου αποφάσισα όπως καταστώ αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια επανεκκίνησης και αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ, από σήμερα». 

Ετσι, η επόμενη ημέρα του Ηρακλή φαντάζει πιο αισιόδοξη με τη συμπόρευση Ριζούλη- Παπαδόπουλου, αλλά και την βοήθεια της διοικούσας επιτροπής και του Ερασιτέχνη, που έκανε όλες τις επαφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.